Enterprise KartalDernek Futbol Ligi

Kartallı futbolseverlerin heyecanla takip ettiği; KartalDernek Futbol Ligi 2018; 26 Mart  2018 Pazartesi günü Ümraniye Tepeüstü FutbolPark Tesisleri’nde başlayacak.

Ligde oynanacak tüm maçlar hakemler tarafından yönetilecektir. Geçtiğimiz yıl uygulamaya koyulan forma zorunluluğu bu yıl da devam etmektedir. Forması olmayan takımların forma yaptırmalarını rica ederiz. Önceki yıllarda liglere katılmış tüm takımların kaptanları ve diğer dönemler aranarak 18 takımın katılacağı belirlenmiştir.

Her bir takım için maç başı katılım ücreti; 175 TL’dir.

Geçtiğimiz yıllarda kura usulüne göre belirlenen gruplarda bu sene değişikliğe gidilmiştir. Değişikliğin sebebi, takımların yaş farkının en aza indirgenmesi, gruplarda kopmaların yaşanmaması ve hepsinden önemlisi daha adil bir dizilim oluşturmak amacıyla dönem sıralaması baz alınmıştır.

Grupların oluşturulması ile ilgili detaylar şöyledir.

KartalDernek Futbol Ligi 2017’de gruplarını ilk iki sırada bitiren 6 takım seri başı olarak alınmıştır. Dönemlerine göre sıralanıp, yeni oluşturulacak gruplara bu sıralama ile dağıtılmıştır.

Geriye kalan 12 takımın da sıralamaları dönemlerine göre yapılmıştır.

Daha sonra dönem sıralarına göre 4 erli 3 ayrı takım listesi, sırası ile gruplara dağıtılmıştır. Birden fazla takım olan dönemlerde sıralama takım isimlerine göre alfabetik olarak yapılmıştır.

Fikstür, gruplardaki takım sayıları, ligin kaç hafta süreceği ve tüm genel kurallara https://www.facebook.com/kartaldernekligi facebook sayfamızdan @kartaldernekligi İnstagram hesabımızdan ve www.kartaldernek.org internet sitemizden ulaşabilirsiniz.

KartalDernek Futbol Ligi Genel Kuralları için tıklayınız.

KartalDernek Futbol Ligi Genel fikstürü için tıklayınız.

KartalDernek Futbol Ligi Grupları ve Esame Listesi için tıklayınız.

KartalDernek Futbol Ligi Puan Durumu için tıklayınız.

KartalDernek Futbol Ligi Maç Sonuçları ve Golcüler için tıklayınız.

Katılan tüm takımlara başarılar diler, ligin keyifli ve dostluk içinde geçmesini temenni ederiz.

kartal_d
5 Nisan 2023