Geleneksel İftar Programı Yapıldı

Her sene olduğu gibi bu yıl da mezun ve mensuplarımız Geleneksel KartalDernek İftarı’nda bir araya geldiler. İftar programımız olumsuz hava koşullarına rağmen kurduğumuz çadır sayesinde yaklaşık 2000’e yakın mezunumuzun katılımıyla okulumuzun bahçesinde gerçekleştirildi.

Dernek Başkanımız Ömer Faruk Sarımermer, Okul Müdürümüz Mitat Tekçam ve AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş’ın selamlama konuşmalarının ardından tekrar hayata geçirdiğimiz fabrikartal ürünlerinin satışı ve çocuklar için eğlenceli etkinliklerle iftarımız sona erdi. Ayrıca bir Osmanlı geleneği olan Diş Kirası’nı da hayata geçirerek kültürümüzün unutulmaya yüz tutmuş değerlerini yaşatmak için elimizden geleni yapmaya çalıştık.

Katılımınızdan dolayı teşekkür ederiz. Sonraki etkinliklerimizde tekrar görüşmek üzere…

kaihl
11 Ağustos 2019