Final Karşılaşması

3 Nisan’da başlayan Enterprise KartalDernek Futbol Ligi 2017’de final haftasının içerisindeyiz. Dün akşam oynanan yarı final maçları sonucunda DOBELLO SK 00 ve FC MOLLA UNITED 07 takımları isimlerini finale yazdıran taraf oldu.

Final karşılaşması ve üçüncülük maçı Perşembe (25.05.2017) akşamı 23:00 – 24:00 saatleri arasında Ümraniye Futbol Park tesislerinde oynanacak.

Maçların hemen ardından Enterprise Rent-A-Car Türkiye firmasının ücretsiz araç kiralama hediye çeklerinin takdiminin yanı sıra görkemli bir kupa töreni yapılacak.

Ayrıca; ligin yaşça en büyük takımı olan LAST BEYKOZİANS 96 takımına ‘Saygı Ödülü’ , en fazla gol yiyen takım olduğu halde ligin son haftasına kadar mücadelesine devam eden ve yüreğini sahaya koyan HAYIRLISI 03 takımına ‘Cesaret Ödülü’ takdim edilecek.

KartalDernek Futbol Ligi’ne katkı sağlayan Enterprise Türkiye‘ye ve katılımcı 19 takımın 300’e yakın oyuncusuna, taraftarlarına, tüm mezun, mensuplarımıza teşekkür ederiz.

Final karşılaşması ve kupa törenini

Facebook’ta /kartaldernekligi
Instagram’da @kartaldernekligi

hesaplarımızdan canlı olarak da takip edebilirsiniz.

Futbol Ligi ile ilgili tüm bilgilere aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

kaihl
11 Ağustos 2019