12. Olağan Genel Kurul Yapıldı

KartalDernek 12. Olağan Genel Kurul Toplantısı 23 Nisan 2017 Pazar günü saat 18:00’de Üsküdar Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirildi. Hazirunun teklifi ile Divan Heyeti’ne Mahmut Kayacık (1994), Mahmut Özdil (1994) ve M. Fazıl Kanyılmaz (1999 Alt) seçildi.

Genel Kurul, KartalDernek’in geçtiğimiz iki yıllık dönemde yaptığı faaliyetlerinin anlatıldığı sunumunun ardından mevcut yönetim kurulu başkanı İbrahim Eren’in konuşmasıyla devam etti. Konuşmasında dernek faaliyetlerine değinen İbrahim Eren ayrıca Vakıf kuruluş çalışmalarının da başlatıldığının müjdesini verdi. Vakfın amacının, öğrencilerimizin gelişimlerine her türlü katkıyı sağlamak ve nitelikli bireyler yetiştirilmesi için çaba göstermek olduğunu belirtti. Derneğin organizasyonlarını sürdüreceğini mezunlar ve öğrencilerle iletişiminin devam edeceğini söyledi.

Mevcut yönetim ve denetleme kurulu genel kurul üyelerinin oylarıyla ibra edildi.

Yeni dönemde görev alacak listenin Divan Heyeti’ne sunulmasının ardından 2017 – 2019 döneminde çalışmalarını sürdürecek yönetim kurulu gerçekleştirilen oylama ile seçildi. Belirlenen yönetim adına söz alan Ömer Faruk Sarımermer’in konuşması ve eski başkan İbrahim Eren’e hediye takdiminin ardından teşekkürlerini sunmasıyla Genel Kurul sona erdi.

Yeni yönetimi tebrik eder tüm mezun ve mensuplarımıza hayırlı olmasını dileriz.

KartalDernek 12. Olağan Genel Kurul toplantısı neticesinde yeni yönetim kurulu aşağıdaki gibi şekillenmiştir;

4 - YENİ_YK_

kaihl